Search
  • uchr

Circulara 01.26.06.2020
Am luat nota de de Circulara nr 11 din 25.06.2020 a "Asociației chinologice romane" cu privire la nerecunoașterea U. Ch. R. si ca urmare aducem urmatoarele precizari:


Fiecare ONG isi face planul de activitati dupa cum doreste, indiferent daca vreun alt ONG sau SRL este sau nu este de acord. Precizam acest lucru intrucat nu stim daca aceasta circulara a fost emisa de Asociatia Chinologica Romana ONG ul sau S.C. Asociația Chinlogica Romana S. R. L. ambele având sediul în strada B-dul Dinicu Golescu nr 34 bl 4 SC C ap. 70, intrucat in Romania exista ambele entitati, cu mențiunea ca Societatea Comerciala" Asociația Chinologica Romana S. R. L. și ONG-ul Asociația Chinologica Romana" au aceeași conducere.


In alta ordine de idei, este la alegerea fiecarei asociatii sau SRL cu ce isi ocupa timpul membrii și colaboratorii, insa scopul nostru este unul pur lucrativ si in beneficiul chinologiei, prin urmare, asociatia noastra recunoaste orice pedigree emis de o asociatie nationala și internațională cat si rezultatele expozitionale ale oricarei asociatii naționale și internaționale . Consideram ca pedigreeul cat si rezultatele expozitionale ale unui caine sunt un drept mostenit si imuabil, acest lucru neputand fi conditionat de apartenenta la o anumita asociatie. Din respect, atat pentru membri nostri cat si pentru orice persoana care investeste in activitati chinologice, noi vom sprijini activitatea de breeding indiferent de asociatia din care face parte acea persoana. Aceasta atitudine ar trebui sa o aiba orice asociatie chinologica care are ca scop chinologia in sine si nu alt tip de interese . In consecinta reiteram ideea de a ne sustine membri atat social cat si legal oricand le vor fi incalcate drepturile chinologice si cetatenesti de libera asociere sau libera participare la orice manifestare cu character chinologic


ATENȚIE.

În vederea evitării oricăror confuzii care s ar putea creea în rândul instituțiilor publice, publicului larg, crescătorilor și proprietarilor de câini din România, menționăm ca "Asociația Chinologica Romana" nu este instituție de stat, este "organizație non guvernamentala" afiliata international unei federații chinologice numite F. C. I. De asemenea facem mențiunea ca în lumea chinologica la nivel mondial exista mai multe federații chinologice internaționale, mentionam:

Alianz canine worldwide - unde este afiliata U.Ch.R.(Uniunea chinologica Royal)

F.C.E (Federația Chinologica Europeana)

A. K. C (American Kennel club)

Etc.


Cu deosebita placere, conducerea U. Ch. R.

0 views
  • White Facebook Icon

© 2023 Uniunea Chinologica Royal